VICTOR PONTA: Ma bucur foarte mult ca DNA face anchete si investigatii

REACTIE INCREDIBILA, VICTOR PONTA, AUDIERE SORA PREMIER, ALEXANDRA HERTANU, IULIAN HERTANU, DOSAR DNA, VIZITA SPITAL MILITAR

Premierul Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat (PSD), a facut marti o declaratie surprinzatoare in contextul in care mare parte dintre anchetele in derulare al procurorilor DNA din aceasta perioada vizeaza mai multi social-democrati, informeaza Mediafax.

Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca procurorii DNA efectueaza anchete si investigatii. El a raspuns astfel la solicitarea presei de a comenta perchezitiile initiate de catre DNA la companii de stat din sectorul feroviar.

CITESTE SI: VIOREL HREBENCIUC a fost RETINUT in dosarul retrocedarilor 

 

Victor Ponta a intrebat retoric daca presa considera ca DNA trebuia sa il informeze pe el despre acest caz si a precizat ca nu poate spune nimic pe aceasta tema decat faptul ca se bucura ca sunt efectuate investigatii in toate domeniile.

“Nu pot sa spun nimic altceva decat ca ma bucur foarte mult ca, iata, sunt anchete, se fac investigatii, avem pentru toate televiziunile. La Antena este Cocos cu Niro, la Realitatea e Hrebenciuc, deci aveti pentru toti, e foarte bine, nu ramane nimeni fara stiri”, a declarat Ponta conform sursei amintite.

CITESTE SI: UPDATE. PERCHEZITII la CFR Calatori Bucuresti si Galati 

Sursa foto: JURNALUL.RO