VICTOR PONTA: Mama, din PACATE, se uita la TELEVIZOR

Presedintele PSD, premierul VICTOR PONTA, a declarat, sambata, la o reuniune a femeilor social-democrate, ca mama sa se uita “din pacate”, la TELEVIZOR, ca fiica sa, Irina, nu se uita “din fericire”, la TELEVIZOR si ca surorile sale nu mai au TELEVIZOR de o luna, apreciind ca e “mai bine”.

“Vreau sa le transmit celor care nu sunt in sala La multi ani! si toate gandurile mele bune. Vreau sa-i transmit direct acest gand mamei mele care, din pacate, se uita la televizor, Irinei, care, din fericire, nu se uita la televizor, surorilor mele, Alexandra si Isabela, care nu mai au televizor de o luna de zile, si e mai bine, si tuturor celor care au fost alaturi de noi”, a spus VICTOR PONTA, la o reuniune a femeilor din PSD, desfasurata la Romexpo, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: MAMA lui VICTOR PONTA, CORNELIA NAUM, audiata la DNA PLOIESTI. REACTIA premierului

Cornelia Naum, mama premierului VICTOR PONTA, a fost audiata, joi, la DNA Ploiesti, in calitate de martor. In 26 februarie, si sora premierului VICTOR PONTA, Alexandra Hertanu, a fost audiata la Serviciul Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, in acelasi dosar in care sotul sau, Iulian Hertanu, este arestat preventiv, alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba, sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.

Citeste si: VICTOR PONTA, despre CAZUL RIDZI: O tara in care o MAMA este lasata sa MOARA in INCHISOARE e o TARA BARBARA