VICTOR PONTA: Miercuri vom adopta, 100%, cele doua CODURI FISCALE in sedinta de GUVERN

CODUL de PROCEDURA FISCALA este aproape finalizat, iar pentru CODUL FISCAL ministrii se vor reuni din nou luni, la ora 13,00, pentru ultimele avize, urmand ca actele normative sa fie ADOPTATE in sedinta Guvernului de miercuri, a anuntat, joi, premierul VICTOR PONTA, la inceputul SEDINTEI EXTRAORDINARE de GUVERN pentru dezbaterea celor doua Coduri.

“CODUL de PROCEDURA FISCALA — inteleg ca avem toate avizele, ultimul a venit de la Externe, deci ramane ca Justitia sa dea avizul — si Codul de procedura fiscala l-am terminat. CODUL FISCAL — aveti astazi ultimele amendamente, ca la buget. Ce s-a depus azi luam in discutie, ce nu s-a depus pana astazi nu se mai ia in considerare. Daca ati uitat ceva important e vina dvs si va duceti la Parlament sa indreptati. Luni, la ora 13,00, ne reintalnim aici cu cei care nu au avizat pana luni. (…) Miercuri am garantia 100% ca cele doua proiecte sunt avizate, le adoptam in sedinta de Guvern”, a precizat VICTOR PONTA, joi, la inceputul sedintei Executivului.

CITESTE SI: SEDINTA EXTRAORDINARA la GUVERN pentru noul COD FISCAL 

VICTOR PONTA i-a cerut secretarului general al Guvernului Ion Moraru sa trimita joi spre avizare Codul de procedura fiscala atat catre Consiliul Economic si Social, cat si catre Consiliul Legislativ.

“Toate procedurile vor fi impecabile, nu ne critica nimeni pe niciun fel de problema de procedura. (…) Oricum nu e ordonanta sa intre imediat in vigoare, ci merge la Parlament”, a sustinut prim-ministrul.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: PROCEDURILE pentru Codul Fiscal ne UCID; maine facem SEDINTA SPECIALA 

Sursa FOTO: jurnalul.ro