Victor Ponta: Ministerul Economiei functioneaza foarte bine cu Daniel Chitoiu

Victor Ponta a declarat, marti, ca Ministerul Economiei functioneaza fara nicio sincopa sub conducerea ministrului interimar Daniel Chitoiu (n.n. vicepremier si ministru al Finantelor Publice) pana la desemnarea unui nou ministru in baza propunerii care revine Partidului National Liberal (PNL), informeaza Mediafax.

“Avem ministru al Economiei, domnul Chitoiu.  Avem ministru, avem agentii care lucreaza. Glumeam ca in Romania guvernul e in functiune, nu ca in Statele Unite, si tot ceea ce tine de desfasurarea activitatilor administrative necesare pentru continuarea investitiilor se asigura fara nici un fel de sincopa”, a declarat Ponta la inaugurarea fabricii Honeywell din Ploiesti West Park.

Varujan Vosganian, ministrul Economiei, si-a prezentat luni demisia, aceasta fiind acceptata de premierul Ponta. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor Publice, o decizie privind inlocuitorul lui Vosganian urmand a fi luata cel mai probabil la inceputul saptamanii vitoare.

Sursa foto: gov.ro