Victor Ponta: Ne asteapta inca 24 de ore dificile

Premierul Victor Ponta a sustinut, sambata dupa amiaza, o declaratie de presa la Comandamentul de iarna instituit la sediul Ministerului Afacerilor Interne in timpul careia a vorbit despre situatia grea din punct de vedere meteorologic din ultimele si viitoarele 24 de ore.

Prim ministrul Romaniei a tinut sa multumeasca reprezentantilor mass-media pentru informarea corecta si permanenta a situatiei inregistrata pe soselele din Romania si nu numai, dar si autoritatilor locale implicate in procesul de deszapezire si a celorlalte activitati specifice acestei perioade.

Victor Ponta a avertizat ca va mai urma o zi grea. “Ne asteapta inca 24 de ore dificile”, a declarat acesta in debutul declaratiei de presa.

“Este o situatie exceptionala si trebuie sa ne comportam ca atare. In opinia mea, urmeaza alte cateva ore dificile, asa ca ar fi bine ca oamenii, daca nu au o urgenta, sa stea in case, avioanele si TIR-urile sa fie trase pe dreapta si astfel misiunea noastra, a autoritatilor, va fi mult usurata”, a mai spus Ponta.

“Sunt 6.000 de lucratori in teren, alti 9.000 sunt pregatiti de interventie.  Organizarea este foarte buna, autoritate, comanda aici, la vicepremier, toata noaptea. Maine, va fi preluata de vicepremierul Dragnea. Mai avem cel putin 24 de ore dificile, cu vreme foarte rea. Inca o data, fac apel la populatie ca numai in situatii exceptionale sa mearga pe drumuri, altfel e un semn de inconstienta”, a mai spus premierul.

Sursa foto: gov.ro