Victor Ponta: Nu am fost santajat nici de Traian Basescu si nici de Antena 3

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat ca nu a fost santajat nici de presedintele tarii, Traian Basescu, si nici de postul de televiziune Antena 3, atentionand ca acest gen de declaratii referitoare la activitatea Guvernului vor conduce catre o sezizare la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

“Dau eu un exemplu, legat si de evenimentele din ultimele zile: batalia intre diverse trusturi de presa nu intra in competenta Guvernului si nici nu am de gand sa ma ocup de asa ceva. Afirmatii de genul «primul-ministru sau ministrii sunt santajati» reprezinta niste prostii la fel de mari ca si afirmatia domnului Rosca Stanescu sau ale altor jurnalisti de la alt trust de presa cand spuneau cum sunt eu santajat de Basescu”, a spus Ponta.

“Poti sa fii din nou jurnalist si sa visezi in fiecare zi alt santaj. Nu m-a santajat nici Basescu, nici Antena 3, nici pe mine, nici pe alti ministri. Daca lucrurile de acest gen privesc si afecteaza activitatea Guvernului, conform legii, ne vom adresa CNA, dar lucrul asta tine de libertatea jurnalistilor, de a spune ce cred, de a inventa uneori”, a mai adaugat Victor Ponta, pornind de la discutia privind amendamentele referitoare la limita peste care membrii USL nu vor mai putea trece fara a fi sanctionati.

Sursa foto: cotidianul.ro