Victor Ponta nu cunoaste cazul Niculae Badalau

Victor Ponta nu e bine informat vizavi de problemele colegului sau de partid, Niculae Badalau! Senatorul PSD este urmarit penal pentru trafic de influenta. Premierul asteapta sa primeasca detalii despre acest caz, iar apoi va lua o decizie.

“Intai trebuie sa vedem de ce este acuzat si ce a facut, dupa care luam si masuri, dar deocamdata nu stiu nimic. Nu am avut o discutie cu el, daca este in cercetari nu vorbesc cu domnia sa, cat e in cercetari, asteptam punctul de vedere al Parchetului sa ne spuna daca este acuzat si de ce”, a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Primul ministru nu a stiut ca senatorul Badalau ar fi implicat intr-o retea infractionala, dar a avut informatii cu privire la fenomenul de evaziune fiscala.

“Am avut informatii si am cerut sprijin total si felicit actiunea atat a procurorilor si a politistilor, a celor de la SRI pentru combaterea acestui fenomen care intr-adevar distruge Romania de atatia ani, fenomenul de evaziune fiscala, de frauda fiscala, prin toate legile pe care le-am adoptat. Este una dintre actiuni si vor urma si altele de combatere a unor retele care functionau de foarte multi ani si a unui fenomen”, a adaugat Ponta.