VICTOR PONTA nu s-a intors in TARA. PREMIERUL ar fi plecat in TURCIA sa se OPEREZE

Premierul VICTOR PONTA nu a revenit in tara, conform programului oficial, dupa ce a participat la deschiderea Jocurilor Europene care a avut loc in capitala AZERBAIDJANULUI, BAKU.

Doar ministrul de interne, GABRIEL OPREA, si ministrul sanatatii, NIICOLAE BANICIOIU, s-au intors la Bucuresti dupa ce l-au insotit pe VICTOR PONTA la Baku, informeaza comisarul.ro citand surse diplomatice de la fata locului.

CITESTE SI: VICTOR PONTA LA SPITAL! PREMIERUL ar putea fi supus unei interventii CHIRURGICALE 

Conform acestora, premierul roman VICTOR PONTA ar fi plecat direct  la Istanbul, cu avionul presedintelui turc RECEP TAYYIP ERDOGAN.

Comisarul. ro noteaza ca VICTOR PONTA ar urma sa se interneze pentru a suferi o INTERVENTIE CHIRURGICALA minora. Aceleasi surse interne spun ca vineri VICTOR PONTA i-a lasat interimatul lui GABRIEL OPREA la conducerea Guvernului pentru o saptamana. In cursul saptamanii trecute s-a difuzat informatia conform careia VICTOR PONTA a efectuat un control medical la Spitalul Militar Central (SMC) urmata de stirea ca trebuie sa fie operat la unul dintre genunchi dupa o trauma mai veche suferita in timpul unei partide de baschet.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a stat in spatele lui VLADIMIR PUTIN la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku 

Sursa foto: gandul.info