VICTOR PONTA nu se teme de REBELIUNE in interiorul PSD, ci de TRADARE

Premierul VICTOR PONTA a declarat, in cadrul unui interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, ca nu se teme de rebeliune in interiorul Partidului Social Democrat (PSD), ci de tradare, acesta din urma fiind si motivul pentru care au fost exclusi din partid MIRCEA GEOANA si MARIAN VANGHELIE

”Nu exista in PSD teama de rebeliune, nu am avut asa ceva in 5 ani de mandat, ci doar de tradare, interese meschine si lipsa de solidaritate in momente dificile Daca vreti acesta este raspunsul exact la ceea ce s-a intamplat si acesta este motivul despartirii de domnii Vanghelie si Geoana”, a declarat Victor Ponta pentru EvZ.

CITESTE SI: O NOUA LOVITURA pentru VICTOR PONTA: PP-DD denunta PROTOCOLUL cu PSD 

”Mandatul meu politic in fruntea PSD s-a incheiat prin parcurgerea completa a unui ciclu electoral. Am castigat alegerile locale, parlamentare si europarlamentare, am luat cele mai multe mandate din istoria PSD si am pierdut alegerile prezidentiale. Ca si Iliescu, Nastase si Geoana. Ca sa va raspund direct si deloc politicos, asa cum mi-ati cerut, practic in acest moment asigur doar o conducere tranzitorie a PSD pana la momentul congresului din primavara cand cu siguranta este nevoie de un alt proiect politic pentru ciclul electoral 2015-2019”, a mai spus Ponta.

CITESTE SI: RAZBUNAREA lui VANGHELIE nu are limite: Edilul Sectorului 5 vrea 25 de PARLAMENTARI 

Sursa foto: gandul.info