VICTOR PONTA: Nu sunt de acord ca romanii din Diaspora sunt mai buni decat cei din tara

Victor Ponta spune ca a inteles si a considerat legitima supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor, el spunand ca nu e de acord cu ideea ca cei din afara tarii sunt “mai buni” decat cei din tara sau ca alegatorii sai nu sunt la fel ca cei ai Monicai Macovei.

Prezent, marti, la Giurgiu, liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca a inteles si a considerat ca este legitima supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor, dar ca nu este de acord cu ideea ca romanii plecati din tara sunt “mai buni” decat cei ramasi in Romania. El a precizat ca nu e de acord nici cu ideea ca electoratul sau nu este la fel de bun ca alegatorii Monicai Macovei.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: Nu ar fi bine ca presedintele si premierul sa fie din PSD 

“Am inteles si am considerat legitima supararea acelor romani din diaspora care n-au putut sa voteze. Am fost, am lucrat in strainatate, am studiat in strainatate, imi iubesc tara si ma gandesc ca intotdeauna cel mai bine e acasa, dar cred ca orice roman din tara sau din afara tarii daca vrea sa voteze va vota si pe 16 noiembrie va vota. 

Cu ce nu sunt de acord, ca cei din afara tarii sunt mai buni decat cei din tara. Nu. Cred ca sunt buni si cei din afara si cei din tara. Ca cei care au votat cu mine sunt rai, prosti, sunt cumparati, in schimb cei care au votat cu Monica Macovei sunt destepti, buni si principiali. Nu. Toti romanii care muncesc sau care au muncit pentru aceasta tara, toti romanii care respecta legea, toti romanii care cred in Dumnezeu si care-si iubesc familia sunt romani buni, toti, indiferent de persoana cu care voteaza la alegerile prezidentiale sau locale sau parlamentare”, a spus Victor Ponta.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI merge pe mana lui KLAUS IOHANNIS in turul II – surse 

Sursa foto: realitatea.net