VICTOR PONTA o numeste pe ROVANA PLUMB PRESEDINTE INTERIMAR al PSD. UPDATE

VICTOR PONTA si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe GABRIEL OPREA intermar in fruntea Guvernului, PONTA o imputerniceste pe ROVANA PLUMB, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte al Partidului Social Democrat. Anuntul a fost facut, miercuri, de LIVIU DRAGNEA.

UPDATE 17:53: VICTOR PONTA a emis, miercuri, in calitate de lider al PSD, o decizie prin care ROVANA PLUMB, ca presedinte al Consiliului National al PSD, preia atributiile de presedinte al social-democratilor, “pe perioada imposibilitatii exercitarii acestor atributii de catre presedintele ales al PSD”.

“Avand in vedere imposibilitatea exercitarii, din motive medicale, a atributiilor de Presedinte PSD de catre domnul Victor Ponta, in conformitate ce prevederile art.139 alin.2 din Statutul PSD”, Ponta decide ca presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, sa preia “atributiile conferite prin Statutul PSD, de presedinte al Partidului Social Democrat, pe perioada imposibilitatii exercitarii acestor atributii de catre presedintele ales al PSD, domnul Victor Ponta. Prezenta decizie se revoca automat la revenirea Presedintelui PSD ales, din situatia care a impus emiterea ei”, se arata in document, potrivit Agerpres. 

“Rovana Plumb este presedintele Consiliului National si domnul Victor Ponta, fiind plecat, a si emis o decizie ca doamna Rovana Plumb sa exercite atributiile de presedinte exact pana in momentul in care se intoarce in tara”, a declarat liderul PSD.

Victor Ponta a fost internat saptamana trecuta la o clinica din Turcia unde a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi. Acesta urmeaza o perioada de recuperare dupa care se va intoarce in tara.

Sursa foto www.evz.ro