VICTOR PONTA: Obiectivul este ca in PRIMUL TUR sa obtin 37,5 la suta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a declarat, duminica seara, ca obiectivul campaniei sale pentru PRIMUL TUR de scrutin este de a lua cel putin 37,5 la suta, adica scorul obtinut la alegerile europarlamentare.

De asemenea, Ponta a mai spus, intr-un interviu la Antena 3, ca pentru a sti ce se va intampla in turul doi este foarte interesat de rezultatele pe care le vor acumula candidatii USL — respectiv el si CALIN POPESCU TARICEANU, vizavi de grupul candidatilor format din MONICA MACOVEI, ELENA UDREA si KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nu este CORECT ca romanii sa PLATEASCA din buzunarul lor PROMISIUNILE ELECTORALE ale lui VICTOR PONTA

‘Obiectivul este de a a lua in primul tur scorul pe care l-am avut si la europarlamentare, scorul de 37,5 la suta. Daca este mai mult, e bine, daca este mai putin, nu e bine. Dar cel mai mult ma intereseaza voturile pe care le iau candidatii USL. Si eu consider ca eu si cu domnul CALIN POPESCU TARICEANU reprezentam candidatii USL, asa cum consider ca doamna Macovei, domnul Iohannis si doamna Udrea reprezinta candidatii lui Basescu. Deci practic, trebuie sa vedem cat iau candidatii USL in primul tur, fata de cei trei candidati ai lui Basescu si atunci probabil vom sti ce se intampla in turul doi’, a afirmat VICTOR PONTA.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: PSD-ului trebuie sa-i fie RUSINE pentru ca duce o CAMPANIE MIZERABILA la adresa mea si SPERIE PENSIONARII