Victor Ponta: Pana la anul, Traian Basescu ne va mai face noua, PSD, USL, cat de mult rau va putea

Liderul PSD Victor Ponta s-a folosit de discursul sustinut la Consiliul National Anual al formatiunii politice in fruntea careia se afla pentru a mai lansa cateva „sageti” catre presedintele Traian Basescu. Ponta a declarat ca Traian Basescu va continua sa faca mult rau in viitorul apropiat atat PSD-ului, cat si USL-ului, informeaza Mediafax.

“Toti stiau ca se apropie victoria, dar mai stiau ca acela impotriva carora luptau nu va accepta infrangerea, ca va face cat mai mult rau. Si eu sunt convins si va spun si dumneavoastra ca Traian Basescu ne va mai face noua, PSD, USL, cat mai mult rau va putea pana la anul. De aceea trebuie sa castigam bataliile, pentru a putea incheia aceasta perioada de razboi a romanilor impotriva romanilor”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a spus ca PSD trebuie sa caute in continuare dialogul si cooperarea, atat in pastrarea Uniunii Social Liberale, cat si in capacitatea pe care a aratat-o si pe care vrea sa o dovedeasca in continuare de a discuta si cu cei din afara majoritatii parlamentare.

“Dupa atatia ani de dezbinare, dupa atatia ani de razboaie, suntem in momentul in care este nevoie de pace, de constructie”, a spus Ponta, precizand ca doreste sa dovedeasca in fiecare zi capacitatea de dialog, de toleranta, in contextul in care PSD este cel mai mare partid din Romania.

“Trebuie sa fim intotdeauna cei mai dornici de dialog, cei mai capabili de toleranta si de solidaritate, pentru ca, altfel, vom ramane cel mai mare si cei care strang pe toti ceilalti impotriva lor”, a mai spus Ponta.

Sursa foto: gov.ro