VICTOR PONTA: Pe VASILE BLAGA l-a luat gura pe dinainte si a spus de ce vrea PNL la guvernare

Premierul VICTOR PONTA a declarat marti ca, potrivit afirmatiilor copresedintelui liberal VASILE BLAGA, PNL vrea la guvernare pentru a organiza alegerile si nu pentru a face ceva mai bun pentru tara.

“Pe domnul BLAGA l-a luat gura pe dinainte si v-a spus si dumneavoastra si intregii tari de ce vrea el la guvernare. Nu vrea la guvernare sa faca ceva mai bun, sa guverneze tara, sa va fie bine, sa mareasca salarii, sa faca drumuri. Domnul BLAGA vrea la guvernare sa organizeze alegerile, ca stie el cum le organizeaza”, a afirmat premierul, intrebat cum comenteaza declaratiile lui VASILE BLAGA potrivit carora liberalii se pregatesc pentru o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara si ca se asteapta la o demisie din partea prim-ministrului.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: CONSENS CU IOHANNIS PENTRU SUSTINEREA REPUBLICII MOLDOVA

VICTOR PONTA a adaugat ironic ca i-a placut o alta afirmatie a lui VASILE BLAGA potrivit careia acesta “nu a organizat niciodata alegeri”. “Serios? Dar in 2009 la prezidentiale cum a castigat domnul Basescu al doilea mandat, nu cu furaciunile domnului BLAGA si ale lui Videanu? Are o memorie scurta din acest punct de vedere. Deci, cetatenii Romaniei stiu de ce vrea PNL la guvernare — ca sa organizeze alegerile. Iertati-ma, dar eu nu sunt de acord cu ei”, a spus premierul.

CITESTE SI:  BLAGA: VOM DEPUNE MOTIUNE DE CENZURA LA MOMENTUL POTRIVIT. MI-AS DORI UN GUVERN MINORITAR

Sursa foto: realitatea