VICTOR PONTA, piaza rea a sportivilor, baronilor locali si a tuturor romanilor

VICTOR PONTA, premierul Romaniei, s-a transformat, incet dar sigur, intr-o veritabila PIAZA rea pentru baronii locali, sportivi si, foarte posibil, pentru toti cetatenii. Cu sau fara voia domniei sale, VICTOR VIOREL isi alege foarte prost momentele in care vrea sa profite electoral de imaginea unora sau altora.

Ultima oara s-a intamplat la finala de la Roland Garros, desi primul ministru anuntase vineri, cu jumatate de gura, ca nu stie daca va merge la Paris pentru a o sustine pe SIMONA HALEP. Departe de noi sa credem ca VICTOR PONTA este principalul motiv pentru care marea noastra campioana a pierdut cu SARAPOVA, insa parca prezenta premierului Romaniei in tribunele arenei “Philippe Chatrier” a fost mai iritanta si mai enervanta decat tipetele animalice ale rusoaicei.

Citeste si: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’? 

Mai mult, sustinerea lui VICTOR VIOREL am putea spune ca a avut efectul cravatei mov a lui Dan de la Vatican, proaspatul aliat al PSD-ului, omul care deunazi il asemuia pe presedintele PSD cu MICKEY MOUSE.

Draga VICTOR VIOREL (n.n. ca sa citam un matroz clasic in viata) ne bucuram totusi ca ai reusit sa te abtii de la un SELFIE cu SIMONA HALEP, nu de alta dar de cand te-ai pozat cu GHITA CIOBANU i-a expirat mai rapid contractul cu firma de telefonie mobila si a disparut de pe sticla, ceea ce nu ne-am dori pentru EXCEPTIONALA noastra jucatoare din Constanta, un veritabil GICA HAGI al tenisului romanesc.

Citeste si: VICTOR PONTA cel mai PARAT sportiv al tarii

De ce PIAZA rea? Pai la Eurovision ai fost si toti stim cum s-a terminat pentru ai nostri. Ca sa nu mai vorbim de vizitele pe la proprii baroni locali si aparitia instantanee a procurorilor DNA, cazul RADU MAZARE fiind numai un singur exemplu. Apoi directorul de la ANRE care la numai doua saptamani dupa ce l-ai ridicat matale in slavi a incaput pe mana justitiarilor Codrutei Kovesi.

Acum intelegi de ce pana si LIVIU DRAGNEA face intalniri pe vaporase la Dunare fara tine? Intelegi VICTOR VIOREL de ce nu ar trebui sa candidezi la prezidentiale, daramite sa mai si castigi? Pentru ca la “norocul” dumitale proverbial care se rasfrange si asupra celor din jurul tau iti dai seama ce soarta ar putea avea romanii din toamna incolo……

Sursa foto: realitatea.net