Victor Ponta, premierul care nu vrea niciodata nimic

Victor Ponta nu a plagiat. Aceasta este concluzia magistratilor in cazul premierului care a copiat. De fapt nici macar nu a copiat el. Au copiat altii pentru premierul Romaniei. Nu stim daca este mult sau putin, dar 82 (n.n. de pagini) pare un numar mare si pentru loto sau pentru bingo.

Victor Ponta nu vrea nici macar sa comenteze decizia magistratilor care l-au scos basma curata in cazul lucrarii de doctorat.

Victor Ponta nu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Altii vor ca primul ministru sa se „dueleze” cu fostul sau partener de la USL, Crin Antonescu. Presedintele Romaniei este si mai plastic. Mai plastic decat un chibit din Parcul Cismigiu. Jucatorul Basescu a scapat porumbelul intr-o emisiune on-line: „Elena Udrea il bate pe Victor Ponta si fizic!” Mama ce ne-am dori sa vedem asta. In special barbatii pentru ca noi traim din imaginatie mai mult decat femeile.

Victor Ponta nu a vrut sa se rupa USL-ul. A vrut doar sa-l „inroseasca”.  Victor Ponta nu a vrut sa plece PNL de la guvernare. Victor Ponta a vrut ca liberalii sa se transforme in niste vasali, asa cum sunt cei de la PC, UDMR si UNPR. Nu a reusit, dar s-a ales cu pseudo-dizidentul si neintelesul Tariceanu.

Citeste si: La naiba, cu ce o rima o amenda de la CNA?

Victor Ponta nu vrut sa-i schimbe pe alesii locali liberali dupa retragerea galben-albastrilor de la guvernare, dar asa a trebuit, pentru ca era nevoie sa-i linisteasca pe noii sai prieteni de la UDMR. Exact, pe cei care participau, pana mai ieri, la taberele de vara unde se dadeau bine pe langa membrii celor  de la Jobbik si ai Garzii Maghiare.

In concluzie, Victor Ponta nu a facut si nu vrea niciodata nimic. Atunci de ce vrea sa candideze la prezidentiale? Sau de ce vrea sa castige europarlamentarele ? De ce i-a promis lui Mazare portul Constanta? Gata cu de ce-urile pentru ca sunt cam multe si Victor Ponta nu face niciodata nimic. Pardon! Nu vrea niciodata nimic…

Sursa foto: realitatea.net