VICTOR PONTA: Probabil ca TRAIAN BASESCU va fi PREMIER, nu CATALIN PREDOIU

Presedintele PSD, premierul VICTOR PONTA, a declarat, marti, la Constanta, ca nominalizarea prim-vicepresedintelui PDL, CATALIN PREDOIU, ca prim-ministru in ipoteza in care KLAUS IOHANNIS ar ajunge sef al statului, este “o gluma”, el aratand ca, probabil, viitorul PREMIER va fi TRAIAN BASESCU.

“Ei, bun, aia e o gluma. Cred ca numai domnul Predoiu crede (ca va fi premier – n.r.), ca doar el a crezut ca o sa fie candidat la Presedintie. Acum doar el crede ca o sa fie prim-ministru. Probabil ca o sa fie domnul Basescu prim-ministru”, a spus Ponta.

El a aratat ca, din punctul sau de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politica, in conditiile in care alegerea din noiembrie va fi intre continuarea regimului TRAIAN BASESCU sau schimbare.

“Eu cred ca apele s-au limpezit, s-au despartit si, din punctul asta de vedere, oamenii vor putea foarte usor sa stie ce aleg in noimbrie: continuarea celor zece ani de TRAIAN BASESCU, cu Iohannis, Blaga si toata trupa, sau schimbare”, a mai spus Ponta.

Luni, presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a fost desemnat candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) pentru alegerile prezidentiale, iar prim-vicepresedintele PDL CATALIN PREDOIU a fost desemnat candidat al ACL pentru functia de PREMIER.