VICTOR PONTA: PSD este de acord cu REDUCEREA numarului de PARLAMENTARI

PSD este de acord cu REDUCEREA NUMARULUI de PARLAMENTARI si a dat asigurari ca deciziile CCR, inclusiv cea referitoare la respectarea referendumului din 2009 privind numarul maxim de 300 de parlamentari, vor fi urmate, a declarat, miercuri, presedintele partidului, VICTOR PONTA.

Intrebat daca are in vedere punerea in aplicare a referendumului din 2009, care instituia un numar maxim de 300 de parlamentari, Ponta a precizat: “Suntem de acord cu REDUCEREA NUMARULUI de PARLAMENTARI  si, in cadrul Comisiei speciale, trebuie gasita exact reprezentarea care sa duca si la reducerea numarului de parlamentari, si la o reprezentare corecta a tuturor cetatenilor”.

CITESTE SI: PSD a propus intocmirea unui registru al ROMANILOR care traiesc in DIASPORA

Intrebat daca va fi respectata decizia Curtii Constitutionale (CCR), data in acest sens, premierul VICTOR PONTA a spus: “Intotdeauna respectam toate deciziile Curtii”.

In 2012 Curtea Constitutionala (CCR) a mentionat ca este necesar ca la revizuirea legislatiei electorale sa se respecte referendumul din 2009 referitor la un numar de maximum 300 de parlamentari.

CITESTE SI: CONSULTARI LA COTROCENI: PNL a iesit de la discutii. Liderii liberali au dezvaluit continutul lor. UPDATE 

Sursa foto: obiectiv.info