VICTOR PONTA: PSD nu va bloca actiunile in justitie in cazurile VALCOV, SOVA si NICOLESCU

PSD nu va bloca actiunile in justitie in cazurile DARIUS VALCOV, DAN SOVA si THEODOR NICOLESCU, a anuntat, miercuri dimineata, premierul VICTOR PONTA prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook.

In acceasi postare, VICTOR PONTA  i-a acuzat pe liberali de ipocrizie si sustine ca PNL-istii au actionat la fel ca in 2013 atunci cand au propus legea amnistiei si apoi s-au spalat pe maini. Premierul VICTOR PONTA a amintit si ca indiferent de votul de azi din Parlament, toti cei trei parlamentari pot fi trimisi de procurori in fata judecatorilor. 

CITESTE SI: VIOREL STEFAN este favorit pentru postul de ministru de FINANTE – SURSE 

”Constat cu mare dezamagire ca voturile de azi din Senat si Camera Deputatilor privind cereri de arestare preventiva au fost total deturnate de PNL si propaganda basista intr-o batalie pur politica (ideea de justitie fiind total confiscata de cativa lideri PNL, folosita doar politic si demagogic, dovada ca ignora total cazul deputatului PNL Nicolescu si se refera doar la Senat)!

Pozitia mea si a PSD este aceea de a nu bloca actiunile Justitiei! Si, indiferent de votul de azi al Parlamentului, TOTI cei trei parlamentari in cauza POT fi trimisi de procurori in fata judecatorilor (in libertate sau in stare de arest) pentru a se stabili daca sunt vinovati sau nu! 

CITESTE SI: DARIUS VALCOV, AUDIAT DIN NOU LA SEDIUL DNA

Aceasta este realitatea juridica, restul este doar ipocrizie cu care PNL ne-a obisnuit inca din momentul 2013, cand liderii lor au propus legea amnistiei, pentru ca apoi in public sa se spele pe maini ca Pilat din Pont! Orice suprapunere a bataliei politice peste cauze din justitie este profund gresita si ma delimitez cu hotarare de asa ceva!”, scrie VICTOR PONTA pe pagina sa personala de Facebook.

Sursa foto: jurnalul.ro