VICTOR PONTA ramane INTERNAT la clinica din Turcia pana duminica – SURSE

Premierul VICTOR PONTA va ramane internat, pana duminica, in clinica din Istanbul unde a suferit o operatie de refacere a ligamentelor incrucisate si a meniscului de la unul dintre genunchi, informeaza postul B1 Tv citand anumite surse politice.

„Echipa medicala de la spitalul din Istanbul va decide daca premierul poate sa plece sau trebuie sa mai ramana acolo. In functie de aceasta, premierul VICTOR PONTA va decide daca va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale in fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea„, declara joi LIVIU DRAGNEA care l-a vizitat pe premier, informeaza realitatea.net.

CITESTE SI: DRAGNEA: Premierul va avea nevoie de o perioada de recuperare de trei sau patru saptamani 

VICTOR PONTA nu va avea voie cel putin trei saptamani sa calce si sa se sprijine pe piciorul la care a fost operat, sustin specialistii ortopezi. Acestia au completat ca recuperarea completa va dura pana la 6 luni.

Premierul VICTOR PONTA este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stang. VICTOR PONTA a plecat spre Turcia impreuna cu premierul turc Recep Erdogan, in urma cu o saptamana, din Baku (Azerbaidjan), dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

CITESTE SI: VICTOR PONTA si-a modificat DECLARATIA de AVERE: Premierul si-a donat o casa de vacanta 

Marti, VICTOR PONTA a postat un mesaj pe Facebook in care spunea ca operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa si ca este convins ca, pana in luna decembrie, va putea face sport din nou, sustinand ca are totala incredere in medicii romani, dar in tara era imposibil sa aiba liniste si odihna

Medicul Ion Codorean, care l-a insotit pe VICTOR PONTA in Turcia, la operatie, a relatat pentru Gandul cum a decurs interventia, spunand ca premierul nu va avea voie sa calce si sa se sprijine pe picior minimum trei saptamani si ca i-a recomandat ca in acest interval sa nu mearga la guvern.

Sursa foto: realitatea.net