Victor Ponta raspunde cu ironie comentariilor facute de presedintele Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a raspuns, luni, acuzatiilor aduse de presedintele Traian Basescu pe tema Rosia Montana, in emisiunea “Dupa 20 de ani”, afirmand ca “nimeni nu se pricepe mai bine la murdariile din proiectul Rosia Montana ca domnul presedinte, de aia il promoveaza de atatia ani”.

Ponta a mai spus ca Traian Basescu trebuie ignorat, precizand cu ironie ca apreciaza vorbele bune pe care le are seful statului despre PSD. “Am auzit vorbele bune pe care le are despre PSD. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Daca vrea sa se inscrie in PSD, nu-l primim”, a mai spus Ponta.

In privinta avionului oficial care va fi cumparat pentru a inlocui actuala nava oficiala, Ponta a spus ca se va organiza o licitatie deschisa si transparenta, precizand insa ca avionul nu va costa 56 milioane de euro. 

“Nu este normal, cu toata ‘dragostea’ mea pentru presedinte, ca presedintele sa mearga cu un avion de linie. Poate are vreo urgenta, desi premierul are urgente, mai putin presedintele. In toate tarile exista un avion pentru presedinte, premier, ministri, asa e normal”, a declarat seful Execuivului.