VICTOR PONTA recunoaste: Nici eu nu m-as fi VOTAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

PREMIERUL ROMANIEI, VICTOR PONTA, REPUBLICA MOLDOVA, VIZITA, INTERVIU, ASTEPTARI, SUMMIT, PARTENERIAT ESTIC, RIGA, RELATIE BILATERALA, CHISINAU BUCURESTI

Presedintele PSD VICTOR PONTA a recunoscut, sambata in cadrul lucrarilor Consiliului National al PSD, ca si el ar fi votat impotriva sa in turul al doilea al ALEGERILOR PREZIDENTIALE, din 16 noiembrie, daca ar fi locuit in strainatate si ar fi vazut la televizor cozile de la sectiile de votare.

“Am gresit, ca si ADRAIN NASTASE in 2004, crezand ca alegerile prezidentiale se castiga doar cu ratiune, cu prezentarea a ce ai facut. Nu e adevarat, turul 2 inseamna emotie, inseamna vot impotriva cuiva.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: CRED in DUMNEZEU, dar ma bucur de raul lui TRAIAN BASESCU 

N-am realizat ca se va crea emotie. Si eu, daca locuiam in strainatate si vedeam la televizor cozi la vot, as fi venit si as fi votat impotriva lui Ponta. Daca as fi vazut pe retelele de socializare ca Ponta duce Romania in Rusia, as fi venit sa votez impotriva lui Ponta, sa nu ne duca in Rusia.

La fel, daca as fi vazut la televizor ca un prim-ministru ii spune unei doamne ‘Fa, Doina’, cum sa aleg pe asa cineva?”, a spus prim-ministrul VICTOR PONTA, sambata, la Consiliul National al PSD.

CITESTE SI: RAPORTUL lui VICTOR PONTA dupa un “CINCINAL” in fruntea PSD: Nu exista partid cu oameni perfecti. UPDATE 

Sursa foto: gandul.info