VICTOR PONTA: Refacerea USL ar reprezenta un lucru foarte bun pentru ROMANIA

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC in alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Giurgiu, intr-o intalnire cu membrii si simpatizantii PSD, ca este un lucru foarte bun pentru Romania ca se reface USL.

“Se reface USL, rosul social-democrat, galbenul liberal si albastrul conservator si asta e un lucru foarte bun pentru Romania pentru ca asa am fost votati in 2012, ca USL, ca social-democrati, liberali si conservatori si faptul ca planul pus la cale de catre domnul Basescu si de catre domnul Ioahnnis de a sparge USL-ul si de a reface PDL-ul cu Klaus Iohannis in frunte a esuat, din punctul nostru de vedere si acesta e un lucru foarte bun pentru Romania”, a spus Victor Ponta.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Nu sunt de acord ca romanii din Diaspora sunt mai buni decat cei din tara 

El a adaugat ca va fi un presedinte al tuturor romanilor, iar Calin Popescu Tariceanu un premier european.

Si deputatul Daniel Chitoiu, prezent alaturi de Victor Ponta in vizita la Giurgiu, a spus ca PLR este adevaratul partid liberal din Romania si acesta il va sustine pe candidatul PSD-UNPR-PC in turul doi al alegerilor prezidentiale.

‘PLR este adevaratul partid liberal, iar Victor Ponta va fi cu siguranta viitorul presedinte al Romaniei pentru ca am pornit impreuna in USL, am avut o guvernare buna in USL si refacerea USL se face prin participarea alaturi de actuala coalitie, a PLR . Din punct de vedere politic sunt alaturi de judetul Giurgiu si in campania electorala pentru turul al doilea PLR va merge alaturi de PSD in sustinerea lui Victor Ponta ca presedinte’, a afirmat Daniel Chitoiu.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Tot ceea ce a fost rau in ultimul deceniu in ROMANIA o sa dispara

El a mai spus ca viitorul guvern ce va fi condus de premierul desemnat de presedintele Victor Ponta, respectiv Calin Popescu Tariceanu, va lupta ca Giurgiu si toate judetele mai putin dezvoltate sa fie aduse macar la nivelul judetelor mediu dezvoltate.

Sursa foto: realitatea.net