VICTOR PONTA revine in FORTA! Fostul PREMIER se inscrie intr-un nou PARTID

Fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat, sambata, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca se va alatura formatiunii “Pro Romania”, din care fac parte deputatii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, si ca duminica vor lansa impreuna un “nou proiect politic #altfel”.

Victor Ponta a distribuit, sambata, pe pagina sa de Facebook, un anunt postat de platforma PRO Romania (fondata de Daniel Constantin), conform caruia: “Maine la ora 17, la sediul “Pro Romania”, deputatii Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu vor sustine o conferinta de presa avand ca obiect lansarea unui nou proiect politic #altfel.” In mesajul ce insoteste postarea distribuita, Ponta, care a fost exclus din PSD in luna iunie, afirmca ca intra “pe teren”, intrucat e “nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta “Mlastina” care ne conduce acum”. “E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul “Pro Romania” E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta “Mlastina” care ne conduce acum!

Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Inca dinainte de excluderea din PSD s-a speculat pe marginea apropierii din Ponta si Daniel Constantin, fostul co-presedinte ALDE, care si-a facut propriul partid, “Pro Romania”, in care mai sunt alti 4 deputati de la ALDE. Acestia isi propun ca din toamna sa isi poata face grup parlamentar, ceea ce inseamna sa aiba minim 10 deputati inscrisi.

Partidul “Pro Romania” a fost lansat pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane, aminteste Agerpres. Alaturi de Daniel Constantin au fost prezenti parlamentarii Sorin Cimpeanu, Eugen Durbaca, Mircea Banias, Damian Florea, dar si Sorin Minea, presedintele Federatiei Romalimenta.

Sursa foto: adevarul