VICTOR PONTA: ROBERT TURCESCU este un PION

VICTOR PONTA raspunde AMENINTARILOR MAE rus: DA, suntem CONSTIENTI ca DECIZIILE noastre sunt cele mai BUNE

Premierul VICTOR PONTA a declarant miercuri seara la Antena 3 ca declaratiile presedintelui TRAIAN BASESCU, care a spus ca un candidat la prezidentiale a fost ofiter acoperit, au fost aruncate in presa pentru a vedea cine pica in cursa.

“Traian Basescu nu cred ca s-a referit la mine (cand a spus ca un candidat la prezidentiale a fost ofiter acoperit – n.r.). Eu cred ca, in primul rand, s-a gandit sa arunce acest subiect si dupa aceea sa-l foloseasca astfel: Hai sa zicem ca Iohannis este agent acoperit pentru a-l putea scoate din cursa prezidentiala si sa intre ELENA UDREA in turul doi. Eu personal nu cred ca se va intampla acest lucru. Cred ca domnul Tariceanu va intra in turul doi si ar fi foarte bine pentru Romania. Ma rog… sau daca nu este KLAUS IOHANNIS poate sa fie MONICA MACOVEI… oricine le-ar putea lua din voturi”, a spus VICTOR PONTA.

Citeste si: ROBERT TURCESCU: Traiesc CELE MAI FRUMOASE ZILE de dupa nasterea copilului meu

“Eu am invatat de la TRAIAN BASESCU un lucru important: ce sa nu fac daca ajung presedinte. El a aruncat plasa crezand ca da fie in mine, fie in Iohannis, fie in Macovei, dar a prins pe cine nu se astepta… pe ROBERT TURCESCU. El, probabil simtindu-se vinovat de ceva, s-a eliberat (…). Regimul Basescu a ramas in viata prin oameni ca ROBERT TURCESCU. El este un PION, un executant mai zelos decat altii. Mai sunt cativa pe acolo”, a punctat premierul.

Citeste si: ROBERT TURCESCU a facut primele declaratii dupa ce a recunoscut ca este OFITER ACOPERIT