VICTOR PONTA: ROMANIA a urcat 11 pozitii in TOPUL BANCII MONDIALE

Premierul VICTOR PONTA a distribuit pe contul personal de facebook un articol in care arata ca Romania a urcat 11 pozitii in TOPUL BANCII MONDIALE – “DOING BUSINESS 2016”, laudand inca o data masurile economice pe care guvernul sau le-a luat in ultimii ani.

“ROMANIA a urcat 11 pozitii in TOPUL BANCII MONDIALE – “Doing Business 2016”. In CLASAMENTUL GENERAL privind MEDIUL DE AFACERI suntem pe locul 37 din 189 de tari, iar in privinta USURINTEI DE A INCEPE O AFACERE ocupam pozitia 45. Stam mai bine decat state precum Italia, Rusia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Grecia!

CITESTE SI: BANCA MONDIALA A LANSAT UN AVERTISMENT DUR LA ADRESA ROMANIEI

De altfel, ‪#‎Romania se afla alaturi de Franta si China printre tarile care AU REDUS NIVELUL IMPOZITARII MUNCII si al CONTRIBUTIILOR OBLIGATORII. Iar masuri precum introducerea obligativitatii registrului electronic pentru licitatii, simplificarea procedurilor de insolventa si limitarea la trei ani a perioadei de implementare a planului de reorganizare sunt apreciate de expertii Bancii Mondiale!”, a sustinut pe pagina personala de facebook premierul Victor Ponta.

 Sursa foto: Jurnalul