VICTOR PONTA: Romania poate si are resurse sa INVESTEASCA in Republica Moldova

Premierul VICTOR PONTA, aflat joi intr-o vizita oficiala la Chisinau, afirma ca ROMANIA este capabila si are resursele necesare in acest moment sa investeasca in REPUBLICA MOLDOVA.

“Un obiectiv fundamental al mandatului meu a fost sa demonstrez ca Romania sprijina Moldova cu fapte, nu doar cu vorbe. Tara noastra este capabila in acest moment si avem resursele necesare sa investim in Republica Moldova”, a scris premierul pe Facebook.

VICTOR PONTA  mentioneaza ca in cadrul discutiilor purtate cu omologul sau moldovean, CHIRIL GABURICI, subiectele abordate au vizat “proiecte concrete care sa se reflecte in viata de zi cu zi a cetateanului — de infrastructura, educatie, cultura, privind interconectarea energetica”.

CITESTE SI: VICTOR PONTA se intalneste, joi la Chisinau, cu premierul Republicii Moldova 

In acelasi context, seful Guvernului de la Bucuresti a afirmat ca “ROMANIA ramane cel mai hotarat sustinator al parcursului european al REPUBLICII MOLDOVA, al parteneriatului nostru cu totul si cu totul special”.

“Avem datoria de a lucra impreuna pentru ca oamenii de pe ambele maluri ale Prutului sa aiba o societate democratica si prospera”, a mai scris premierul pe Facebook.

Premierul VICTOR PONTA s-a intalnit joi la Chisinau cu premierul Republicii Moldova, CHIRIL GABURICI.

In cadrul vizitei, premierul roman, alaturi de cel moldovean, urmeaza sa viziteze si Centrul “Mama si Copilul” din capitala Moldovei.

Sursa foto: timpul.md