VICTOR PONTA s-a dezlantuit la adresa lui KLAUS IOHANNIS: Ce BLESTEM pe tara asta!

Fostul premier al Romaniei VICTOR PONTA s-a dezlantuit, sambata dimineata, pe pagina de de Facebook fata de masura dubla folosita de presedintele KLAUS IOHANNIS in legatura cu aplicarea hotararilor judecatoresti.

Reacția virulenta a lui VICTOR PONTA vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis a raspuns valului de critci abatute asupra sa ca urmare a luarii de poziţie din cazul ANTENA GROUP – cand a catalogat EXECUTAREA SILTA de catre ANAF drept o masura „heirupista”.

In aceeasi ordine de idei, VICTOR PONTA il sfatuieste pe KLAUS IOHANNIS sa aiba aceeasi atitudine si în cazul casei sale din Sibiu, pierduta în urma unei hotarari judecatoresti definitive si executorii.

CITESTE SI: VICTOR PONTA A LANSAT UN ATAC DUR LA ADRESA LUI KLAUS IOHANNIS

Mesalui postat de VICTOR PONTA pe Facebook:

„O Intrebare simpla – Dvs ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF – la Antena 3 sau la Dl Klaus Iohannis?

„Este evident – si am spus acest lucru de nenumarate ori – ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata” – declaratia KLAUS IOHANNIS, 19.02.2016, Bruxelles.

Dl Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa – Mosierul?

Pai e simplu de aflat – luni , 22.02.2016 , ora 9.00 AM, Dl Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

(Si sa spuna „Danke” ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau cea din Wolfsburg/ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!”, se arata in postarea lui VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: adevarul