Victor Ponta s-a intalnit cu Crin Antonescu la sediul USL

intalnire-antonescu-ponta

Premierul Romaniei, Victor Ponta, s-a intalnit astazi cu Crin Antonescu la sediul USL, dupa sedinta CSAT.

Victor Ponta si Crin Antonescu, cei doi lideri ai Uniunii Social Liberale (USL), s-au intalnit duminica de urgenta la sediul formatiunii politice din Soseaua Kiseleff dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). In cadrul acesteia, s-a discutat despre cauzele accidentului aviatic produs in Muntii Apuseni in data de 20 ianuarie, dar si despre modul in care au actionat autoritatile.

Citeste si: CSAT se reuneste, duminica, pentru a discuta despre cauzele accidentul aviatic din Apuseni 

La intalnirea dintre Victor Ponta si Crin Antonescu de la sediul USL participa mai multi ministri, printre care si, Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, si Ramona Manescu, ministrul Transporturilor.

Citeste si: Seful STS afla duminica in sedinta CSAT daca ramane sau nu in functie. Ponta prezinta rapoartele privind accidentul din Apuseni 

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, in sedinta extraordinara pentru a discuta demiterea lui Marcel Opris, seful Serviciul de Telecomunicatii Speciale, STS. Victor Ponta a cerut demisia lui Opris, dupa ce STS nu a reusit sa stabileasca la timp coordonatele la care s-a prabusit avionul pilotat de Adrian Iovan.

Stire in curs de actualizare

Sursa foto: realitatea.net