VICTOR PONTA s-a intalnit cu presedintele Adunarii Generale a ONU

Premierul VICTOR PONTA a avut joi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu E.S. JOHN WILLIAM ASHE, Presedintele celei de a 68-a Sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), in contextul consultarilor internationale privind situatia din UCRAINA, informeaza postul Romania Tv. 

Momentul reprezinta totodata o continuare a relatiilor bune pe care Guvernul Romaniei le are cu institutiile ONU. Reprezentantii Cabinetului PONTA au mai avut, anul trecut, la New York, o intrevedere cu J.W. ASHE, ocazie cu care au fost discutate aspecte privind situatia internationala de la acel moment, cu accent pe SIRIA.

CITESTE SI: PONTA, obligat sa explice de ce nu are procurorii sub CONTROL 

Vizita lui ASHE reprezinta o replica la invitatia lansata de ministrul TITUS CORLATEAN in 2013, cu scopul aprofundarii discutiilor despre procesul de indeplinire a obiectivelor de dezvoltare durabila a tarilor membre ONU si consolidarea interactiunii dintre Natiunile Unite si organizatiile regionale din Europa de Sud-Est. 

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Legea privind REDUCEREA CAS va fi votata DIN NOU de Parlament 

In aceeasi ordine de idei si ministrul Afacerilor Externe, TITUS CORLATEAN, a participat dela ora 11 la o intalnire cu Presedintele AG a ONU, la sediul MAE.

Sursa foto: gov.ro