VICTOR PONTA s-a intors in tara! Premierul i-a trimis o solicitare presedintelui IOHANNIS. UPDATE

Premierul VICTOR PONTA a revenit, miercuri, in ROMANIA. Premierul a ajuns la Palatul Victoria in aceasta dimineata si este foarte probabil sa participe la sedinta de Guvern. 

UPDATE 11.40: Premierul VICTOR PONTA i-a trimis o solicitare presedintelui KLAUS IOHANNIS, in care primul minstrul anunta ca isi doreste sa-si reia atributiile incepand de joi 9 iulie. In aceasta ordine de idei, sedinta de Guvern de azi va fi condusa tot de interimarul GABRIEL OPREA.

“Avand in vedere inlaturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitarii atributiilor de prim-ministru, va rog sa luati act, conform legii, de reluarea activitatii mele in Guvern, incepand cu data de 09.07.2015 si de incetarea interimatului in functia de prim-ministru, potrivit prevederilor art.107 alin 3, teza finala din Constitutia Romaniei, republicata”, se arata in documentul trimis presedintelui KLAUS IOHANNIS, semnat de premierul VICTOR PONTA si de prim-ministrul interimar GABRIEL OPREA.

STIRE INITIALA

Premierul VICTOR PONTA a ajuns la Palatul Victoria, primele imagini surprinse de televiziunile de stiri aratandu-l pe primul minstru sprijinindu-se de o pereche de carje. PONTA a revenit in Romania dupa operatia suferita la ligamentele incrucisate ale genunchiului la o clinica din Istanbul urmata de o perioada de refacere in Antalya.

Conform primelor informatii este foarte probabil ca VICTOR PONTA sa participe la sedinta saptamanala de GUVERN care va avea loc astazi la Palatul Victoria.

VICTOR PONTA a fost intampinat la sediul Guvernului de premierul interimar GABRIEL OPREA si de ROVANA PLUMB, cea care i-a tinut locul in fruntea PSD-ului.

VICTOR PONTA a plecat in Turcia in data de 12 iunie, iar din data de 15 iunie GABRIEL OPREA a preluat, oficial, atributiile de premier.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul.ro