VICTOR PONTA saluta deciziile CExN al PSD

Premierul VICTOR PONTA a salutat vineri deciziile luate de colegii sai de partid la sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a anuntat ca intentioneaza sa ajunga sambata in Maramures la reuniunea conducerii social-democratilor.

“Salut si sprijin deciziile adoptate de colegii mei din CEX al PSD. Si le urez succes secretarilor regionali in organizarea campaniei pentru alegerile din 2016. Guvernarea prin rezultatele sale va fi un argument esential pentru o noua victorie electorala! Maine (sambata) dimineata voi ateriza la Bucuresti dupa vizita efectuata in Mexic. Desi cu o diferenta de fus orar de opt ore de confruntat sper sa reusesc sa ajung in Maramures sa fiu alaturi de ministrii si conducerea PSD in ultima zi a CEX”, a scris PONTA, pe Facebook.

CITESTE SI: CExN PSD: Social-democratii si-au numit cei OPT SECRETARI REGIONALI

In cursul zilei de vineri, presedintele PSD LIVIU DRAGNEA anunta ca premierul VICTOR PONTA va incerca sa ajunga la sedinta Biroului Permanent National al PSD care are loc sambata la Viseu, in judetul Maramures.

CITESTE SI: CEXN AL PSD: PRINCIPALE TEME DE DISCUTIE ALE SOCIAL DEMOCRATILOR

Intrebat daca PONTA va veni la BPN, DRAGNEA a replicat: “El a zis ca incearca sa ajunga cand se intoarce. Ne-ar fi foarte drag sa vina”.

Sursa foto: libertatea