VICTOR PONTA: Scandalul cu ofiterul acoperit a afectat mai mult serviciile speciale

VICTOR PONTA raspunde AMENINTARILOR MAE rus: DA, suntem CONSTIENTI ca DECIZIILE noastre sunt cele mai BUNE

Premierul Victor Ponta considera ca, prin scandalul ‘ofiterului acoperit’, presedintele Traian Basescu a atacat mai degraba serviciile de informatii decat pe el, intrucat SRI si SIE nu au dorit sa fie folosite de seful statului in campania electorala.

“Domnul Basescu mai putin s-a luptat cu mine, ci cu serviciile de informatii, in special cu SIE, dar si cu SRI, dintr-un motiv foarte simplu: ca aceste servicii de informatii nu au fost de acord sa fie folosite in campanie electorala de domnul Basescu”, a declarat Ponta duminica seara la postul Romania TV.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a fost HUIDUIT de ROMANII din MADRID. VIDEO

Referitor la “epitetele” pe care Traian Basescu le-a folosit la adresa sa, premierul a precizat ca nu e “nici pisic”, nici “agent acoperit”.

“Nu sunt nici pisic, nu sunt nici agent acoperit. Agent al SIE sau SRI nu am fost, dar mi se pare ca vorbim despre niste servicii moderne, nu despre Securitatea la care domnul Basescu a scris tone de dosare”, a spus prim-ministrul.

Ponta a precizat, in acest context, ca singura acuzatie a presedintelui care l-a afectat personal a fost cea referitoare la plagiat.

CITESTE SI: ELENA UDREA solicita sprijinul electoratului PNL si PDL in turul I al alegerilor prezidentiale 

Sursa foto: realitatea.net