VICTOR PONTA se afla la Palatul Cotroceni, unde IOHANNIS discuta cu trei ministri. Premierul: Am avut intalnirea saptamanala

VICTOR PONTA, PREMIERUL ROMANIEI, REACTIE, SCANDAL, BLOCAJ, NEMULTUMIRI, SISTEM MEDICAL, CARDURI SANATATE, PROIECT FUNDAMENTAL, IMBUNATATIRI

Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni. Intalnirea nu fusese anuntata. Potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedinta de guvern de luni.

UPDATE 15.43: Premierul Victor Ponta a afirmat ca aceasta a fost intalnirea sa “saptamanala” cu seful statului, pe subiecte obisnuite de colaborare institutionala si urari de “La multi ani”.

“Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis – subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi ani”, afirma Ponta, pe Twitter.

Potrivit unor surse citate de postul B1 TV, discutiile au vizat si pe bugetul pe 2015.

UPDATE 13.45: Potrivit postului B1 Tv, PONTA le-a solicitat lui BOGDAN AURESCU, MIRCEA DUSA si GABRIEL OPREA sa colaboreze cu presedintele IOHANNIS.

“La invitatia Presedintelui Romaniei, se desfasoara in aceste zile la Palatul Cotroceni o serie de intalniri intre Presedinte si ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Externelor. 

CITESTE SI: Klaus Iohannis se va intalni luni cu trei ministri la Palatul Cotroceni 

Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc,” se arata in mesajul purtatorului de cuvant.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a facut prima schimbare: A numit un nou sef de Stat Major al Armatei 

Sursa foto: adevarul.ro