VICTOR PONTA se da de CEASUL MORTII, iar DRAGNEA si TARICEANU taie panglici inaugurale

In timp ce Victor Ponta comite greseli pe banda rulanta in timpul dezbaterilor electorale si incearca sa le rezolve din mers, doi dintre principalii sai sustinatori, Liviu Dragnea, seful de campanie al premierului prezidentiabil, si Calin Popescu Tariceanu, posibil viitor prim ministru taie panglici inaugurale la malul marii.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si vicepremierul Liviu Dragnea, au inaugurat, joi, in prezenta a cateva sute de persoane, noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare – Marea Neagra construit in port, investitie realizata cu fonduri europene in valoare totala de circa 190 milioane de lei.

Totodata, cei doi demnitari au asistat la efectuarea unor teste de rezistenta a noii constructii, efectuate prin utilizarea a zeci de autobasculante.

Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca noul pod este “o lucrare de arta inginereasca, foarte spectaculoasa”, din afirmatiile facute reiesind insa ca presedintele Senatului confunda podul inaugurat joi cu podul vechi de la Agigea, ce traverseaza Canalul Dunare — Marea Neagra.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA incearca sa atraga un important LIDER al ACL in PSD 

“Sunt lucrari care trebuie periodic intretinute. (…) Este un pod relativ, partial nou. (…) Este podul hobanat care a functionat si inainte. (…) Eu am mai mers aici, in zona”, a afirmat presedintele Senatului, in timp ce ziaristii ii spuneau ca greseste, confundand podurile.

Pentru a se iesi din respectiva situatie, vicepremierul Liviu Dragnea a intervenit, mentionand ca, “pana la urma, este cel mai mare pod hobanat din Romania”.

CITESTE SI: CODRIN SCUTARU indeamna tinerii sa iasa duminica la VOT pentru o ROMANIE “smart” 

“Este o investitie importanta pentru ca, in primul rand, face legatura intre nordul si sudul Portului Constanta si de asemenea face legatura cu A4, varianta ocolitoare a municipiului si se evita trecerea prin Lazu si Agigea. Este un pod extrem de important si util. Urmeaza acum infrastructura si drumurile de acces”, a declarat Dragnea.

In aceeasi zi, Tariceanu si Dragnea, vor vizita faleza Cazinoului din Constanta, ale carei lucrari de reabilitare si modernizare au fost recent finalizate si se vor intalni cu oameni de afaceri din Constanta, informeaza Agerpres.

Sursa foto: realitatea.net