VICTOR PONTA se razbuna pe STEAUA cu ajutorul lui MIRCEA DUSA

Premierul VICTOR PONTA este stelist. In special pe hartie sau pe Facebook, dar si in campaniile electorale atunci cand are nevoie cu disperare de voturi. Despre ministrul Apararii MIRCEA DUSA nu stim ce sa spunem, dar luand in considerare modul in care a reactionat ARMATA in procesul cu FC STEAUA avem impresia ca nu.

Dar banii lui GIGI BECALI sunt buni, fie ca finantatorul din Pipera este in libertate sau la puscarie. Pentru generalii imbuibati peste masura, lovelele milionarului incarcerat sunt o sursa nesecata de venit. Cand s-a inchis robinetul s-a redeschis procesul si ARMATA a recuperat insemnele si culorile, iar acum vrea bani in schimbul lor. Lucru recunoscut de ILIE NASTASE, dar si de fostul comandant al CSA STEAUA, LAURENTIU ROSU, ambii declarand ca la mijloc este vorba de bani.

CITESTE SI: JOS LABELE de pe SIMONA HALEP!

La prima vedere si pe praful asta inclinam sa le dam dreptate suta la suta, insa credem ca mai exista si o alta varianta, politica, la mijloc.

Este foarte posibil ca premierul surclasat la ALEGERILE PREZIDENTIALE sa se foloseasca de instrumentul inutil MIRCEA DUSA pentru a se razbuna pe stelisti. De ce? Pentru ca in campanie este stiut faptul ca “stelistul” VICTOR PONTA a mizat pe sprijinul galerie dinamoviste, in frunte cu ELIAS BUCURICA (n.n. liderul galeriei din Groapa care nu putea sa-si permita pierderea combinatiilor din Obor facute sub ochii parintesti ai primarului UNPR Neculai Ontanu!), inclusiv la marea lansare in campania electorala de la National Arena.

Stelistii nu au uitat si nu au iertat si pe 16 noiembrie au votat in corpore cu presedintele ales KLAUS IOHANNIS, iar procurorul premier vrea sa se razbune cu orice pret incercand sa-i loveasca unde ii doare mai tare. Adica sa le fure echipa!

Mai mult, din momentul in care a pornit acest scandal, premierul VICTOR PONTA, apasat de REMANIEREA GUVERNULUI si RECTIFICAREA BUGETARA nu a mai gasit timp sa spuna ceva si despre echipa sa de suflet!   

CITESTE SI: VICTOR PONTA, piaza rea a sportivilor, baronilor locali si a tuturor romanilor 

In sfarsit, dar nu in ultimul rand, trebuie spus ca ARMATA oricum nu isi poate permite sa sustina un club de fotbal de talia STELEI, deci este mai decat clar ca este vorba de o razbunare tipica si nimic mai mult. 

Sursa foto: realitatea.net