VICTOR PONTA se tine tare: E greu sa ma izoleze cineva in PSD

Fostul premier VICTOR PONTA a declarat, duminica seara, la postul Romania TV, ca nu se simte izolat in PSD, intrebat daca se doreste izolarea in interiorul partidului a sa si a colegilor social-democrati fosti ministri in Executivul sau.

“Nu, nu ma simt izolat deloc. Si sincer sa fiu e si cam greu sa ma izoleze cineva. Ma gandeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Basescu se aude, domnul Basescu, pentru ca restul cam tac. Ce sa spuna domnul Iohannis ca sa se auda sau domnul Ciolos ? Si atunci, cei care criticam, domnul Tariceanu, toti ceilalti, sigur ca avem un avantaj”, a declarat VICTOR PONTA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA II CRITICA DUR PE KLAUS IOHANNIS SI DACIAN CIOLOS

Spunandu-i-se ca si presedintele PSD, Liviu Dragnea, “se aude, dar mai slab” prin declaratiile pe care le face, fostul premier a afirmat: “Avem sef de partid, are alte… eu sunt liber acuma”. “Si eu eram mult mai retinut cand vorbeam in numele unui intreg partid. Eu acum vorbesc in numele meu si aceasta libertate e un lux pe care nu l-am avut in ultimii sase ani “, a spus VICTOR PONTA. Fostul premier a precizat ca relatia sa cu Liviu Dragnea este una “absolut normala”.

El a precizat ca se va implica in campania social-democratilor la parlamentare asa cum a facut si la locale. “Cand are nevoie PSD de mine, cum a fost si la locale, cum, probabil, va fi si la generale, sunt prezent, ca, totusi, PSD a facut foarte multe pentru mine. Eu nu am fost in niciun alt partid niciodata, nici nu ma vad in alt partid si nu-mi doresc”, a conchis VICTOR PONTA.

Sursa foto: adevarul