VICTOR PONTA si-a pregatit terenul pentru un nou mandat de DEPUTAT

Fostul premier VICTOR PONTA, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la CAMERA DEPUTATILOR, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al formatiunii politice, GHEORGHE MILOSTEANU, informeaza Ziare.com.

“In ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD Gorj s-a hotarat ca pana la data de 1 septembrie sa se depuna scrisorile de intentie de catre toti cei care vor sa candideze pe lista PSD Gorj la Camera Deputatilor si Senat. Au fost foarte multe dezbateri, discutii, zvonuri pe linia celor care doresc si vor fi pe lista PSD.

CITESTE SI: VICTOR PONTA SE TINE TARE: E GREU SA MA IZOLEZE CINEVA IN PSD

Vreau sa va spun ca ieri (luni – n.red.) am primit pe Internet scrisoarea de intentie a domnului VICTOR VIOREL PONTA, care a semnat aceasta cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputatilor. Avem alaturi de aceasta cerere si CV-ul, asa cum s-a hotarat in Comitetul Executiv din perioada anterioara, va fi primul pe lista noastra la deputati”, a precizat GHEORGHE MILOSTEANU.

Sursa foto: jurnalul