Victor Ponta si Mihail Neamtu se ataca dur dupa scandalul din Parlament

Victor Ponta, premierul Romaniei, nu a ezitat sa lanseze un atac dur la adresa lui Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, dupa ce acesta i-a aruncat cu bani in fata, in plenul Parlamentului. “Neamtu e un legionar de mucava.”, a declarat Victor Ponta.

Ponta banuieste ca Neamtu a fost adus in Parlament de Remus Cernea. “Pe Remus Cernea eu l-am făcut si consilier si parlamentar, asa incat nu am voie sa ma supar decat eventual pe mine. Dar tot e bine ca Remus Cernea este in Parlament, pentru ca, iata, exista si acest punct de vedere usor extremist reprezentat in Parlamentul Romaniei. Pana la urma, democratie inseamna sa ai structuri in care sa fie reprezentata toata lumea. Domnul Neamtu nu e in Parlament, pentru ca nu cred ca vreun om normal l-ar vota”, a declarat Ponta.

Suspiciunile lui Victor Ponta au fost confirmate chiar de “atacatorul” Mihail Neamtu: “L-am sunat pe domnul Remus Cernea(n.r- pentru a avea aces in Parlament). Pe subiectul Rosia Montana suntem de acord ca acel perimetru este un simbol, nu doar un element de geografie.”, a spus liderul Noua Republica la Romania Tv. 

Neamtu si-a explicat gestul de a arunca bani in fata premierului facand o trimitere la un moment biblic: “Iuda l-a tradat pe Iisus. In cazul nostru, Romania este rastignita de un Iuda.”, a mai spus Neamtu., care l-a numit pe Ponta “premier de doi bani”.

Mihail Neamtu nu se teme de posibile repercursiuni dupa gestul sau. Autoritatile au declansat deja o ancheta cu privire la episodul incredibil intamplat astazi la Parlament. “Am fost agresat de o persoana dupa eveniment. Eu am aratat doar 30 de arginti, nu am atins pe nimeni. E vorba de un guvern penal care trebuie sa raspunda la DIICOT foarte des.”, a mai declarat Neamtu.

Sursa foto: realitatea.net