Victor Ponta: Slava Domnului ca Basescu si-a facut timp sa-l primeasca macar pe premierul Chinei

Ponta, despre bugetul pe 2015

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca presedintele Traian Basescu “face gesturi copilaresti” si”ambitii cu bugetul”, adaugand ca declaratiile sefului statului despre China sunt “fara discernamat”, informeaza postul Antena 3. In plus, Ponta multumeste Divinitatii ca Basescu si-a facut timp sa-l primeasca macar pe premierul Chinei.

Vorbind despre faptul ca presedintele a convocat sedinta CSAT marti, in timp ce premierul se intalnea cu reprezentantii Chinei si cu sefi de Guvern din alte 15 tari din regiune, Victor Ponta a afirmat: “Presedintele tarii face tot mai des gesturi copilaresti, ca un copil care, daca nu il bagi in seama, iti pune magiun in pantofi”.

“Presedintele tarii nu a avut timp sa primeasca la Cotroceni pe niciunul dintre cei 15 prim-ministri din regiune, desi au facut cereri in acest sens. Slava Domnului ca si-a gasit timp sa se vada cu premierul Chinei, ca ar fi fost chiar un afront”, a spus Ponta, joi seara, la Antena 3, adaugand ca “cel putin un premier este prietenul lui Basescu, domnul Orban”.

Sursa foto: gov.ro