VICTOR PONTA: STANDARDELE DUBLE trebuie sa dispara din ROMANIA

Premierul VICTOR PONTA a transmis, vineri, cu prilejul Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati, un mesaj in care subliniaza ca respectul in domeniul ocupational si in familie trebuie sa fie acelasi pentru ambele sexe, iar standardele duble trebuie sa dispara.

“Intr-o societate europeana care are drept obiectiv fundamental respectarea drepturilor tuturor cetatenilor, promovarea egalitatii de sanse reprezinta o latura foarte importanta a politicilor sociale. (…) Cred ca respectul in domeniul ocupational si in familie trebuie sa fie acelasi pentru barbati si femei, iar daca ne dorim o tara cu adevarat moderna standardele duble trebuie sa dispara!”, a scris VICTOR PONTA, pe Facebook.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: UE a SUSPENDAT fonduri de un MILIARD de EURO din cauza unor NEREGULI

Potrivit premierului, Guvernul pe care il conduce implementeaza o serie de masuri pentru promovarea egalitatii de sanse intre femei si barbati. 

“Eliminarea diferentelor de salarizare pe baza de gen, combaterea oricarui tip de violenta fizica si emotionala, sustinerea organizatiilor care ofera sprijin persoanelor abuzate sau nedreptatite — toate acestea sunt masuri pe care Guvernul le implementeaza, prioritati ale Departamentului de egalitate de sanse din Ministerul Muncii”, a transmis VICTOR PONTA.

CITESTE SI: PONTA: Este acceptabil ca FOSTII SEFI DE STAT sa devina SENATORI de drept 

Sursa foto: adevarul.ro