Victor Ponta sugerează existența unui pact istoric între Dragnea și Koveși

Victor Ponta sugerează existența unui pact istoric între Liviu Dragnea și șefa DNA, Laura Codruța Koveși.  Reacția fostului premier vine după ce avocata liderului PSD, Maria Vasii, i-a cerut scuze lui Koveși, în direct la Antena 3.

„Si eu astept scuze de la Dragnea Mincinosul care a zis ca am facut denunt contra lui si , dupa ce a citit dosarul, a uitat sa mai spuna ca nici vorba de asa ceva! ( banuiesc ca lui Eugen Teodorovici i-a cerut deja scuze , ca si pe il acuzase ca a dat declaratii Dosarul “Teldrum”)!

PACT ISTORIC ÎNTRE ŞEFA DNA ŞI DRAGNEA? Avocata liderului PSD a făcut primul pas: „Vreau să-i cer iertare doamnei Kovesi””, se arată în postarea lui Ponta de pe Facebook.

Acum câteva zile, același Victor Ponta sugera că există deja o înţelegere între şefa DNA si Dragnea. „Nu sunt deloc optimist. Mie mi se pare că există o înțelegere prezumată între un om politic care trebuie să scape de probleme și doamna Koveși, care trebuie să-și termine mandatul. Eu nu văd să se fi oprit abuzurile, nu vă să fie trași la răspundere procurorul Portocală și o să spun atunci când o să știu lucruri în mod concret, cum s-a mai întâmplat. O să le spun cu toate riscurile, și-mi asum acest lucru”, declara Ponta, la România Tv.

Sursa foto: adevarul