VICTOR PONTA: Sunt BUCUROS ca am reusit sa il tin departe pe TRAIAN BASESCU de negocierile pentru comisarul european

Premierul VICTOR PONTA a declarat, miercuri, ca este BUCUROS ca a reusit sa il tina departe pe presedintele TRAIAN BASESCU de negocierile pentru functia de comisar european, punctand ca seful statului voia “sa strice” aceste negocieri.

“Foarte bine. Chiar are dreptate (TRAIAN BASESCU – n.r). Chiar l-am tinut departe de negocieri pentru ca stiam ca vrea sa le strice, cum le-a stricat si pe cele cu domnul Vosganian. Tot el le-a stricat si a preferat ca Romania sa ia ceva mai prost ca sa-l acuze pe Tariceanu. Sunt BUCUROS ca am reusit sa il tin departe pe TRAIAN BASESCU”, a declarat VICTOR PONTA, la Palatul Parlamentului, intrebat despre faptul ca seful statului a spus ca a trebuit sa afle de la Bruxelles de nominalizarile pentru functia de comisar european.

Citeste si: VICTOR PONTA: Am obtinut Dezvoltarea regionala, CEL MAI IMPORTANT PORTOFOLIU din CE pentru Romania

Intrebat daca o va nominaliza pe CORINA CRETU pentru portofoliul Dezvoltarii regionale, Ponta a aratat ca va face face acest lucru in mod oficial cand presedintele CE, JEAN-CLAUDE JUNCKER, ii va comunica oficial care este portofoliul alocat Romaniei.

Citeste si: ACL a trimis o scrisoare lui JUNCKER si DAUL in care se arata ca nominalizarea Corinei Cretu este ilegala

“Eu, dupa ce am anuntul oficial din partea domnului Juncker asupra portofoliului pe care il primeste Romania, si sper sa am acest anunt pana la sfarsitul saptamanii, voi face nominalizarea in mod oficial si atunci persoana respectiva va fi audiata in Parlament”, a spus Ponta.