VICTOR PONTA: Sunt CAMPANII PLATITE impotriva cardului de sanatate si a ANAF

Premierul VICTOR PONTA i-a acuzat, miercuri, pe cei care ar avea de pierdut prin introducerea CARDULUI de SANATATE si pe cei care au de suferit in urma luptei contra EVAZIUNII FISCALE ca platesc campanii impotriva cardului si a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

“Cardul de sanatate e cea mai buna masura pe care puteam sa o luam. Cu siguranta, cand vrei sa faci un sistem pe care il acceseaza 15 milioane de oameni, sunt si probleme tehnice. (…) Este si o uriasa munca de dezinformare si de minciuna, pentru ca cred ca anul acesta vor pierde vreo 300 de milioane de euro cei care ii bagau in buzunar in loc sa ii foloseasca in Sanatate. La 300 de milioane cat pierd, sigur ca isi permit sa plateasca campanii impotriva CARDULUI sau impotriva ANAF”, a spus VICTOR PONTA la inceputul sedintei de guvern.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: La INSTITUTUL CANTACUZINO este o situatie COMPLICATA 

Premierul VICTOR PONTA a facut referire si la cei care contesta rezultatele campaniei impotriva EVAZIUNII FISCALE, aratand ca incasarile suplimentare pe primele patru luni, de 800 de milioane de euro “doar din TVA, nu sunt de la tarabe si de la mici gherete, ci sunt de la marii evazionisti fiscali”.

“Trebuie sa rezistam la banii pe care ii dau pe la diversi oameni politici, oameni din media ca sa atace lupta impotriva EVAZIUNII FISCALE”, a mai spus VICTOR PONTA.

CITESTE SI: GORGHIU: PONTA nu va fi PREMIER mai mult de DECEMBRIE 2016, PREDOIU nu mai tarziu de DECEMBRIE 2016 

Sursa foto: realitatea.net