VICTOR PONTA: Sunt MANDRU ca am VOTAT acum 3 ani MOTIUNEA de CENZURA

Premierul VICTOR PONTA, presedinte al PSD, s-a declarat mandru luni ca este unul dintre cei 235 de parlamentari care au votat in urma cu trei ani motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Ungureanu.

Sunt foarte mandru ca am fost unul dintre cei 235 care au votat acea motiune de cenzura, asa cum toata viata am sa fiu mandru ca sunt unul dintre cei care am votat suspendarea presedintelui de atunci. Nu m-am razgandit, nu m-am imprietenit cu cei pe care i-am dat jos.

Cel mai important este ca schimbarea n-a fost o intamplare“, a afirmat Ponta in deschiderea evenimentului intitulat “Trei Ani — inceputul sfarsitului regimului Basescu — MRU — Predoiu”, care are loc la Palatul Parlamentului.

CITESTE SI: Mesajul lui PREDOIU pentru PONTA la 3 ani de la MOTIUNEA de CENZURA care a INLATURAT Guvernul UNGUREANU

El a precizat ca i-a invitat la acest eveniment pentru toti cei 235 de parlamentari care au votat pentru caderea Guvernului Ungureanu.

In urma cu exact trei ani, cetatenii romanii au participat la un eveniment unic in cei 25 de ani democratie — schimbarea democratica prin motiune de cenzura a unei majoritati parlamentare si venirea la putere a opozitiei printr-un program de guvernare pe care si astazi il avem.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Evenimentul organizat de PSD este DERIZORIU

Vreau sa multumesc tuturor oamenilor care au facut posibila aceasta schimbare istorica. Am considerat de datoria mea, ca initiator al acestui eveniment, sa-i invit pe absolut toti cei 235 de membri ai Parlamentului care au votat motiunea de cenzura. Asa cred ca este politicos, asa cred ca este normal. si le multumesc si celor care au venit, si celor care nu au venit”, a adaugat Ponta.