VICTOR PONTA: Sunt pentru o colaborare GUVERN-PRESEDINTIE! Conditia: sa vrea si PRESEDINTELE

Premierul VICTOR PONTA afirma luni ca sustine colaborarea dintre Guvern si presedinte si va face acest lucru pana la finalul mandatului, conditia fiind sa vrea si presedintele.

“Un sondaj al unui Institut deloc apropiat noua, publicat intr-un ziar virulent antiguvernamental, dar care are concluzii pe care le impartasesc in totalitate — sunt pentru colaborare intre Guvern si presedinte si asa voi face pana la finalul mandatului (cu conditia sa vrea si presedintele). Cat mai putini ani ‘electorali’ cu atat mai bine pentru stabilitate si coerenta. Sigur ca Guvernul actual nu trebuie inlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim si condus de un pedelist care a taiat pensiile si salariile, a crescut TVA si a indatorat tara la FMI. Voi conduce Guvernul cat timp presedintele nu este de acord sa numeasca un premier de la actuala majoritate si insista cu ‘Guvernul Meu’!!!”, a scris premierul VICTOR PONTA pe Facebook.

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: CAT DE MULT ISI DORESC ROMANII SCHIMBAREA GUVERNULUI PONTA

VICTOR PONTA se declara de acord, totodata, si cu faptul ca alegerile anticipate reprezinta “o varianta total negativa pentru tara si oricum imposibila!”. “Deci, sa lasam de maine ifosele si visele de ajungere rapida la Putere ale pedelistilor resapati si duduilor frustrate si sa ne vedem de munca”, mai spune premierul VICTOR PONTA pe Facebook.

In problema colaborarii dintre Guvern si presedinte, sondajul releva ca 77,8% dintre respondenti sunt de parere ca Executivul trebuie sa colaboreze strans cu seful statului pe orice subiect de interes public (fata de 78,3% in luna iulie), 13,6% sunt in dezacord cu aceasta afirmatie, iar 8,6% sunt nehotarati in aceasta chestiune.

Sursa foto: presidency