Victor Ponta: Tara nu poate fi impartita intre fraierii Antena 3, B1, Romania Tv si ceilalti

Victor Ponta, premierul Romaniei,  a declarat, luni, referitor la noul cod al insolventei, ca nu ii poate favoriza pe cei care nu platesc taxe.

“Nu poti imparti tara intre fraierii de la Antena3, B1, Romania TV si ceilalti care nu platesc taxe. Nu poti sa faci exceptie pentru cineva, chiar daca face emisiuni dspre tine”, a precizat prim-ministrul la conferinta de presa organizata dupa sedinta USL, raspunzand la o intrebare adresata de un jurnalist al Realitatea Tv, societate aflata in insolventa.

Monitorul Oficial a publicat vineri Legea Insolventei, care cuprinde paragraful 3 al articolului 81 si paragraful 2 al articolului 348, a caror existenta a fost descoperita de postul Realitatea TV si care au aparut in lege fara sa existe in varianta care a fost supusa dezbaterii publice.

Premierul a reamintit principalele schimbari ale codului insolventei, anume faptul ca aceasta procedura nu poate dura mai mult de un an, iar dupa 90 de zile de la intrarea in insolventa, firma respectiva trebuie sa plateasca creantele curente.

Sursa foto: gov.ro