VICTOR PONTA: Tot ceea ce a fost rau in ultimul deceniu in ROMANIA o sa dispara

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la o intalnire cu membrii si simpatizantii din Giurgiu la Ateneul ‘Nicolae Balanescu’, ca tot ce a fost rau in Romania in ultimii 10 ani de zile o sa dispara si toate categoriile sociale, inclusiv medicii si profesorii, o sa fie respectate si incurajate.

“Au fost 10 ani rai pentru Romania din pacate, dar mai sunt 10 zile. Dupa 10 ani mai sunt 10 zile si vreau sa-mi iau angajamentul in fata dumneavoastra, care mi-ati adus atatea voturi la Giurgiu, dar si in fata tuturor celor care m-au votat ca ceea ce a fost rau in cei 10 ani o sa dispara. Profesorii, medicii o sa fie respectati si incurajati pe viitor”, a declarat Victor Ponta.

El a mentionat ca judetul Giurgiu este primul pe care il viziteaza dupa primul tur al alegerilor pentru ca aici a obtinut cel mai bun rezultat la nivel national si este foarte multumit de increderea acordata.

CITESTE SI: Ponta: Echipa lui Corlatean VA PLECA daca vreun roman din diaspora nu va putea VOTA 

Ponta a adaugat faptul ca de acum obligatia lui este pentru steagul Romaniei, motiv pentru care a si dat jos de la gat esarfa rosie si a cerut o esarfa tricolora. “De acum inainte obligatia mea este pentru steagul Romaniei pentru rosu, galben si albastru. Acesta este si motivul pentru care am pastrat astazi esarfa tricolora”, a completat Victor Ponta.

El a mai spus ca va fi un presedinte al tuturor romanilor si ca vrea un premier european, iar in aceasta functie il vede pe Calin Popescu-Tariceanu.

“Victor Ponta a fost intampinat de presedintele Organizatiei Judetene PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, care le-a spus celor prezenti in sala ca au castigat o batalie, dar inca nu au castigat razboiul si i-a invitat sa se prezinte in numar la fel de mare la vot si in data de 16 noiembrie.

CITESTE SI: Ce spune GEORGE MAIOR despre posibilitatea de a deveni premier 

Candidatul PSD-UNPR-PC a obtinut, in judetul Giurgiu, in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, peste 61 la suta din voturile alegatorilor. Urmatorul clasat in preferintele electoratului din judet este Klaus Iohannis, cu peste 15 procente.

Potrivit BEJ Giurgiu, in judet s-au prezentat la vot 128.812 alegatori dintr—un total de 228. 673 de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente, iar dintre acestia 61,32 la suta si-au exprimat votul pentru Victor Ponta, respectiv 77.072 de alegatori si 15,40 la suta pentru Klaus Iohannis, respectiv 19.360 de alegatori.

Sursa foto: realitatea.net