VICTOR PONTA: TRAIAN BASESCU are CONFIRMAREA ca NU EU sunt cel care lucreaza ca OFITER SUB ACOPERIRE

VICTOR PONTA raspunde AMENINTARILOR MAE rus: DA, suntem CONSTIENTI ca DECIZIILE noastre sunt cele mai BUNE

Premierul VICTOR PONTA a afirmat, joi seara, ca presedintele TRAIAN BASESCU are CONFIRMAREA ca NU EL este cel care lucreaza ca OFITER SUB ACOPERIRE.

”Din punct de vedere institutional eu sunt vicepresedinte al CSAT. Am niste obligatii legale. Chiar daca as sti vreodata de orice persoana ca lucreaza pentru un serviciu de informatii roman in primul rand nu as vorbi despre asta pentru ca e ilegal, in al doilea rand ar fi un semnal foarte prost pe care l-as da institutiilor. Aceste institutii apara societatea romaneasca de pericolele la adresa sigurantei nationale. Daca m-as apuca sa vorbesc la o conferinta sau la televizor de lucrurile pe care le aflu ca vicepresedinte al CSAT ar fi o infractiune si o iresponsabilitate”, a declarat Ponta.

Citeste si: Iohannis si Blaga vor ANCHETA parlamentara in cazul declaratiilor lui Basescu privind prezidentiabilul “007″

”Vreau sa dau un mesaj foarte clar de sprijin pentru institutiile statului si pentru oamenii care isi fac datoria. Din punct de vedere politic e evident ca nu se referea la mine domnul Basescu pentru ca tocmai a declarat ca ne-a verificat pe noi toti cei care suntem mebri ai Guvernului, deci are confirmarea ca nu noi suntem, dar nu cred ca asta trebuie sa fie tema de campanie. Sa-l găsim pe domnul sau pe doamna care, nefiind ministri, au activat sau activeaza pentru un serviciu de informatii. Daca activau pentru un serviciu de informatii al Rusiei sau al Coreei de Nord, sigur ca era o problema. Dacă isi fac datoria, doamna sau domnul, fata de tara, cred ca merita felicitati pentru asta. Cred ca trebuie aparate institutiile statului si legile”, a incheiat premierul.

Citeste si: Fost sef al SRI, despre candidatul AGENT SECRET