Victor Ponta: Traian Basescu se afla intr-unul dintre cele mai proaste momente ale vietii sale

Victor Ponta considera ca scandalul in care sunt implicati presedintele Traian Basescu si fiica sa Ioana, privind un credit de la CEC Bank pentru achizitionarea a 350 de hectare de teren agricol in comuna calaraseana Nana, va marca finalul mandatului presedintelui, informeaza postul Romania Tv.

“Domnul Traian Basescu este in unul din cele mai proaste momente ale vietii sale, povestea asta cu fata este o mlastina din care nu va mai iesi. Este un caz Mihaileanu care este pe finalul mandatului lui Basescu si datele s-au schimbat, sunt mai evidente, atunci si-a dat singur o casa, acum niciun roman nu obtine credit pentru teren agricol, l-a obtinut Basescu la dublul sumelor pe care CEC le poate acorda persoanelor fizice”, a spus premierul intr-o interventie telefonica.

Ponta a mai aratat ca Daniel Chitoiu, ministrul de Finante, trebuie sa “verifice lucrurile la CEC si sa ceara masurile care se impun”, si chiar daca Basescu va face noi interventii, “domnul Chitoiu nu e impresionabil, isi va face treaba”.

“N-are nimeni nicio treaba cu o persoana privata care ia un credit, aici e vorba de presedintele tarii care a beneficiat de un avantaj, de o banca de stat si de un credit cu conditii avantajoase pe care nu l-a obtinut nicio persoana fizica pana acum”, a mai spus Victor Ponta.

Sursa foto: gov.ro